(Видео) Спасителната Служба Златоврв Прилеп: Кој ќе ги спасува планинските спасителни служби?

Последен повик до надлежните институции да го решат трајно проблемот на планинските спасителни служби, објавен во статусот на Дарко Неданоски,

Read more

Формирале Комисија да констатираат дека нема возило за помош наспроти 2.645 службени возила

Откако вчера јавноста реагираше за голготата на медицинскиот тим кој пет саати пренесуваа премрзнат човек низ козји патеки во Кратово,

Read more

Нема хеликоптер: Со часови на раце носеле премрзнат човек без помош од надлежните служби

Додека само пред неколку дена Зоран Заев и Венко Филипче пристигнаа со хеликоптер во Прилеп, вчера вистинска голгота се случувало

Read more