Студентите реагираат: Оставени сме без стипендии, МОН постојано не лаже

Во новата академска 2023/2024 година студентите се жалат дека досега не добиле исплата на ниту една рата од на ниту

Read more

Наши народни пари за грчки и други странски универзитети

Минатата учебна година, над 20,000 дечиња од основно образование немаа компјутер или интернет и годинава посетуваа ‘настава’ на ТВ. Не

Read more

Стипендистите на странските универзитети заборавени од власта

Пишува: Василка Аврамовска – дипломирана на постдипломски студии во Велика Британија Вработувањето на некомпетентен, корумпиран и неспособен кадар на клучни

Read more