Левица Карпош: Како синот на Јакимовски стана сопственик на земјиште во Бардовци?

Од Локалниот Огранок на Левица – Карпош, реагираа дека според податоците на Агенцијата за катастар на недвижности, Гоце Јакимовски поседува

Read more

ВМРО-ДПМНЕ предложи – СДСМ го амнестира Стевче Јакимовски

Членот 41 од Законот, додаден на предлог на ВМРО-ДПМНЕ, предвидува да запрат сите кривични и граѓански постапки што се во

Read more