(Видео) Македонија се буди

Соопштение на Политичката Партија Левица Народот со #Левица ќе стави крај на понижувањата кои ни ги приредува широката коалиција помеѓу

Read more

Левица продолжува да ги решава проблемите на Охриѓани

Соопштение на ЛО Левица Охрид На 31.11.2022 година, советникот на Левица – Охрид – Виолета Аврамоска, до претседателот на Совет

Read more

Левичарскиот институт ‘‘Рацин‘‘ одржува прва левичарска Крушевска школа

Соопштение на Левичарски институт Рацин Центарот за политичка едукација, кој функционира во рамките на политичката партија Левица – Левичарски институт

Read more

На Берово му е потребна вистинска промена

Соопштение на Левица Берово Берово што многумина го нарекуваа малата Швајцарија на Балканот е далеку од редот, организацијата и функционалноста

Read more

Придружете ни се за едно ново и поубаво Зелениково

Соопштение на Левица Зелениково Лоша инфраструктура, руинирани јавни објекти, запуштени детски игралишта и диви депонии е моменталната слика на Зелениково,

Read more

Левица ќе поднесе предлог – закон за укинување на апанажата

Соопштение на Политичката партија Левица. Најголем дел од министрите кои што повеќе не се дел од Владата, максимално користејќи ги

Read more

Левица: Европски права за Македонците во Пирин

Соопштение на Политичката партија Левица. На денешната официјална средба со бугарскиот премиер, Кирил Петков, младинската организација на Левица упати порака

Read more