Aпасиев: Наместо парно добивме порно – не ја плаќајте сметката на БЕГ

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев, на Фејсбук ги повикува граѓаните да не ја платат последната сметка за парно од БЕГ

Read more

Скопјани платиле 39.700 денари за вечера на советници во време на изборната кампања

За време на изборната кампања од локалните избори, Советничката на Град Скопје, Љубица Јачева (на 22 октомври), на сметка на

Read more