Нека стои овде мојот ангел, да се види убавината која ја убивте: Мајка со потресно сведоштво

Жаклина Стефанова се обрати до нашата редакција и не’ замоли да ја објавиме нејзината страна од приказната, откако пред 14

Read more

(Видео) Сведоштво за масакарот во Ваташа

Куќата ни беше на чардак, со братучетка ми Павлина и таа беше во фатените, Куката ни стои така, покрај уличката,

Read more