Левица: Зградата на булеварот во Свети Николе се дави во фекалии

„Зградата во центарот на Свети Николе години наназад е затрупана во ѓубре околу себе, заради неодговорноста на ЈКП Комуналец. Комуналниот

Read more

Левица: Ветуваа монтажни паркиралишта со најмалку 300 паркинг места, а поставија рампи за наплата!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Свети Николе „Градоначалникот на Општина Свети Николе, Сашо Велковски, во својата

Read more

Симболите на општина Свети Николе постојано обезвреднувани!

Симболите на општината кои датираат уште од минатиот век, откако Свети Николе беше прогласено за административна локална самоуправа во последните

Read more