(Видео) Богдановиќ: За референдум треба инцијатива и дополнително време

Во денешната емисија „Жешко Политичко Лето” на Канал 5 ТВ, на која гостуваше градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ, прашање постави

Read more

Левица: Богдановиќ да си даде оставка доколку не може да се справи со урбаната мафија!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Центар: „Центарот на Скопје се’ повеќе наликува на бетонска џунгла за

Read more

Левица: Богдановиќ користи гужва пред крајот на мандатот за уште неколку „бонбона” бизниси

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Центар „Случајност или не, токму пред завршетокот на мандатот на градиначаникот

Read more