Левица: Гевгелискиот градоначалник части сопартиец од ДПМНЕ со милионски тендер

Реакција на Левица – ЛО Гевгелија Гевгелискиот градоначалник, Сарамандов, му дал тендер од над осум милиони денари на својот сопартиец

Read more