Koмпанијата на Заеви доби 1,4 милиони евра неповратен грант

„Тргопродукт“, најпознатата компанија во сопственост на членовите на фамилијата на поранешниот премиер Зоран Заев, доби неповратен грант од 1,4 милиони

Read more

Крмов: Постоечкото законодавство не ги зaштитува земјоделците туку е про-бизнис ориентирано

На вчерашната прес-конференција пратеникот од редовите на Левица, Борислав Крмов, зборуваше за предлог-измените во Законот за земјоделство и рурален развој.

Read more

(Видео) Левица поднесе предлог-закон во интерес на земјоделците

Прес-конференција на пратеникот Борислав Крмов по повод поднесениот предлог-закон за изменување на Законот за земјоделство и рурален развој. „Постојното законодавство

Read more