Левица: Средба со амбасадорката на Швајцарија

Денес, на 3-ти јуни во ,,Струшката соба” од Собранието на Република Македонија пратениците од #Левица Реџеп Исмаил и Амар Мециновиќ

Read more

(Видео) Исмаил: Македонија на македонците – земјата на земјоделците

,,Вие, националното предавство што го правите сега, го оправдувате со тоа дека ДУИ бил криминален и, конечно, го немало во

Read more