Левица: Ново велепредавство на повидок

Реакција на Политичката партија Левица Денешната фарса, наречена ‘лидерска средба’, конечно ги обелодени испреплетените интереси на лажната опозиција и предавничката

Read more

Насилството на ДУИ мора да запре

Пишува: Игор Смилев – член на Централниот Комитет на Левица и советник во Општина Велес За вандализмот на ДУИ вчера

Read more

Советниците на Левица на општина Аеродром дадоа заклетва која е во согласност со законот за локална самоуправа каде експлицитно сѐ уште пишува Република Македонија – Барањето на МНР отфрлено како неосновано

„Советниците на Левица и останатите партии во советот на општина Аеродром дадоа заклетва која е во согласност со Законот за

Read more

Цврсто уште од сам старт, Левица од советите

Советниците на Левица низ цела Македонија побараа пренос на седниците на советите ВО ЖИВО, се со цел јавно и транспарентно

Read more