Мециновиќ: Во државата постои триесетгодишен единствен авторитарен режим

Изјава на Амар Мециновиќ – портпарол на политичката партија Левица за Само Вистина При транзицијата во деведесетите економската транзиција се

Read more

Левица: Oставка и кривична одговорност за заканите на Нухиу кон Илиевски

Соопштение на политичката партија Левица. „Веќе два месеци нема никаква одговорност или иницирана постапка за откриениот скандал на Тетовскиот универзитет,

Read more

Малите човечиња од пештери кои го градат прогресот на оваа држава

Во својата колумна активистка од шарената револуција и писателка, очигледно навредена од “народниот суд” кој му се случи на Павле

Read more