Пописот на Онкологија го правеле истите луѓе што располагале со лековите!

Кога се правел пописот на лекови во Клиниката за онкологија, имало ситуација „кадија те тужи – кадија те суди“, рече

Read more

Советниците на Левица во Град Скопје поднесоа барања за ревизија во неколку Јавни претпријатија

Соопштение на Левица – Град Скопје. „Во согласност со Законот за ревизија („Службен весник на Република Македонија“ број 66/10, 145/10,

Read more

СОВЕТНИЦИТЕ НА ЛЕВИЦА ПОДНЕСОА БАРАЊЕ ЗА РЕВИЗИЈА ВО ОПШТИНА КАРПОШ

“Во согласност со Законот за ревизија („Службен весник на Република Македонија“ број 66/10, 145/10, 12/14, 43/14, 154/15, 192/15, 27/16 и

Read more