Стојаноска од ДПМНЕ наплатила шест илјади евра за патни трошоци, а има четири станови во Скопје

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Дафина Стојаноска наплатила шест илјади евра за патни трошоци, додека во нејзиниот анкетен лист се пријавени четири

Read more

Инфлуенсерката Ејупи ќе биде македонски конзул во Њујорк, синот на Муслиу во Чикаго

Вчера вечерта, на затворена седница, по предлог на Министерството за надворешни работи, Владата го утврдила предлогот Бесмира Ејупи да биде

Read more

Мерко и советниците во Струга ќе се веселат за 200.000 денари на новогодишна забава

Реакција на Левица – ЛО Струга. „На последната седница на Советот на општина Струга, во Предлог – Програма за пречек

Read more