Институциите против народот – Антикорупциска комисија заштитник на Народната банка и индиректно трет заштитник на Стопанска Банка АД Скопје

Текст објавен од Координативното тело за преземање активности за остварување на правата од приоритетните акции на Стопанска Банка – АД

Read more

Моника Зајкова од ЛДП е првиот предавник кој јавно кажа дека ќе гласа за бугаризација на Македонија

Двајцата пратеници од ЛДП, Моника Зајкова и Боби Мојсовски, се со ист став – францускиот предлог ќе се разгледува на

Read more

(Видео) Апасиев: Македонците денес плаќаат поголеми камати и провизии отколку под турско ропство

Пратенички прашања на Димитар Апасиев до Гувернерката на НБРМ и до премиерот Ковачевски На вчерашната седница во Собранието на Република

Read more