Илиевски: Незаконски постапки на наставници кон ученици

Од страна на кординаторот Драгана Спасовска на групата на родители „Учебници и настава мора да има“ на една дебатна телевизиска

Read more

Илиевски со отворено писмо до претседателот Пендаровски и академската фела во Македонија

Пишува: Ѓорѓи Илиевски, Виш просветен инспектор. Почитувани, Во последниве неколку седмици македонската влада, и другите државни институции како и македонската

Read more