Апасиев: Пред да гласате во недела – запомнете дека струјата ќе поскапе 100% после изборите

Од продажбата на ЕСМ спроведена од страна на СДСМ, кога главна фигура во целиот процес беше Радмила Шекеринска и нејзината

Read more