ЕУ ќе ги чита пораките на мобилните телефони

Легализирање на „задолжителна контрола на пораките на јавноста“ треба да биде сржта на новиот предлог закон што Европската комисија денес

Read more

Контра кадар Скопје – од денес повторно во Кино Култура

Од денес, понеделник, 20 ноември, Дебатното кино „Контра кадар“ – Скопје се враќа со месечна програма (ноември/декември) во Кино Култура. 

Read more