Не отворам врата – Не сум Крсто Мукоски!

Откако власта најави дека повторно ќе се воведе полициски час поради засилениот бран на Ковид-случаи, граѓаните револтирано реагираат на намерите

Read more

Полицискиот час од почеток до крај беше една голема фарса

Статус на Јован Крајевски, член на Президиумот на Левица. Полицискиот час, од почеток до крај, беше една голема фарса, демек

Read more