Црвена младина од Охрид го одбележа 9 мај, денот на победата над фашизмот

Активисти на Црвена Младина Охрид, денес по повод Денот на победата над фашизмот, се поклонија и им оддадоа почит на

Read more

Мециновиќ: Сега зборуваат за АСНОМ и партизаните, а на 9 мај ќе го честитаат Денот на Европа

Се испотепаа фирмашите спомнувајќи го АСНОМ и партизаните, кој од кој – а после изборите ќе им се гади од

Read more