(Видео) Биографија на Петар Георгиевски Камиказа, независен кандидат за градоначалник на Град Скопје, поддржан од политичката партија Левица

Петар Георгиевски Камиказа е независен кандидат за градоначалник на Град Скопје, поддржан од политичката партија Левица. На својот фејсбук профил

Read more

Камиказа го освои првото место на роденденската трка на Коранерс

Денес беше одржана роденденската трка на здружението на KoRЯunners. Здружението е оформено поради заедничка групна цел за да го задржи

Read more

Апасиев потврди: Петар Георгиевски Камиказа – Кандидат за градоначалник на Град Скопје од Левица

Претседателот на Левица, Димитар Апасиев на својата фан страна објави фотографија заедно со Петар Георгиевски – Камиказа, актер, музичар и

Read more