Левица: ДУИ предлага закон за даночни и царински ослободувања на „Бихтел и Енка“ во скратена постапка

Реакција на Политичката партија Левица Собранискиот спикер Џафери закажа ИТНА седница за понеделник, на која власта по СКРАТЕНА постапка сака

Read more