(Видео) Ристов: Левица го направи патриотизмот повторно „кул“

Извадок од гостувањето на Членот на Президиумот на Левица, Бранко Ристов во емисијата на Инфомакс. „Ние кога критикуваме партии, зборуваме

Read more

Асад: Тероризмот е инструмент на западниот свет за доминација над другите народи

Патриотската моќ е фундаментална моќ. Тоа е морална моќ која произлегува од чувството на патриотизам, од патриотскиот дух и патриотската

Read more