(Видео) Како ЛДП опстојува како партија и за колку се продава како украсен приврзок на секоја влада

Од извори на порталот А1он, дознаваме дека Горан Милевски во тригодишниот мандат како министер за локална самоуправа, успеале да добијат

Read more

Кој друг очекувавте да е најтранспарентен најактивен во Собранието и организатор на антифашистички протест

Фејсбук статус на Амар Мециновиќ – Потпарол на Политичката Партија Левица На својот фејсбук профил потпаролот на Политичката Партија Левица

Read more