Израел апси Палестинци без обвиненија

Според израелската група за човекови права ХаМокед, Израел во моментов држи околу 600 Палестинци под административен притвор. Бројот на притворени

Read more

Од МНР нема осуда за окупаторот

Вчера МНР го осуди ракетниот контранапад на Хутите врз нивниот окупатор, Саудиска Арабија. Хутите се племенска шиитска заедница во Јемен

Read more