Твитер: Нема амбулантни возила за итни случаи – за партиски цели на СДСМ има

Јавноста жесток реагираше на денешното гласање во Собрание од страна на заразени пратеници со корона-вирус, со што беше прекршен Кривичниот

Read more

Апасиев: Поради каприците на СДСМ и ДУИ луѓето не можат да си го остварат она што им следува

Вечерва повторно не се изгласа петтиот пакет економски мерки поради немање кворум од страна на власта. Иако опозицијата бараше да

Read more