Апасиев: Шпанија стана првата земја-членка на ЕУ која на затворска казна осуди музичар за текст на негова песна!

Утринава во Шпанија беше уапсен левичарскиот рапер Пабло Хасел поради навреда на кралската круна и глорифицирање тероризам, според шпанските власти.

Read more