Левица Делчево со поддршка на протестот на одгледувачите на сина слива во Пијанечко- Малешевскиот крај

Реакција на ЛО Левица Делчево Денес во Делчево, земојделците и одгледувачи на сина слива од овој реагион протестираа со блокирање

Read more

Левица: Земјоделството иако е од суштинска важност, препуштено е на зелената мафија и продолжува да тоне

Реакција на политичката партија Левица. „Производството на храна во една национална економија е стратешко прашање, а пак во вакви времиња

Read more

Лозарите порачаа: Со најниска откупна цена произведуваат скапи вина, на повидок е криза

Од здружението „Напредни Лозари” денес преку својот фејсбук профил се обратија до актуелната власт на која ѝ сугерираа дека доколку

Read more