Левица – Демир Хисар ја реставрира спомен плочата на загинатите илинденци во с. Слепче

Соопштение на Левица – ЛО Демир Хисар Локалниот огранок на Левица – Демир Хисар, продолжува со реставрирање на спомен обележјата

Read more

Левица: СДСМ – Демир Хисар не плаќа кирија за штабот кој е во сопственост на општината

Реакција на Политичката партија Левица – ЛО Демир Хисар По добиениот одговор од страна на општинската администрација на наше барање

Read more