Кафичот Хелиум во Аеродром узурпира јавен простор

Газдата на кафичот Хелиум со години узурпира простор од станарите на зградата. На почеток, пошто се бунеле станарите дека без

Read more

Отворена нова канцеларија на Левица во Општина Аеродром

Соопштение на ЛО Левица Аеродром Вечерва, на 21 септември, ЛО ЛЕВИЦА Аеродром отвори нова канцеларија во Три Бисери. Потребата беше

Read more

Mуцунски се фали со проект на Mарин-прокиснатите гаражи никој не ги споменува

Реакција на Локалниот огранок на Левица во Аеродром Како во минатото, за проектот Скопје 2014, така и денес фасадно, површински,

Read more

Советниците на Левица на општина Аеродром дадоа заклетва која е во согласност со законот за локална самоуправа каде експлицитно сѐ уште пишува Република Македонија – Барањето на МНР отфрлено како неосновано

„Советниците на Левица и останатите партии во советот на општина Аеродром дадоа заклетва која е во согласност со Законот за

Read more