Методологијата за попис пред Уставен суд: Македонците се народ, а не етничка заедница, Методологијата е фалична!

Активистката Олгица Трајковска поднесе Иницијатива до Уставен суд за оценување на уставноста и законитоста на усвоената Методологија за пописот на

Read more