Крмов: Народот дава силен отпор и не отвoра врата

Помина повеќе од една седмица откако започна спорниот попис, но спроведувањето на операцијата наиде на многу проблеми. Интерните проблеми во

Read more

Засилено расте поддршката за #НеОтворамВрата

Со зголемувањето на заканите на властите за противниците на нелегитимниот и нелегален попис, се зголеми и поддршката за #НеОтворамВрата, кампањата

Read more

Масовен бојкот тешко ќе можат да игнорираат

Статус на Тамара Јованов, професор на Универзитет “Гоце Делчев” Штип. Многу земји (далеку понормални од нашата) го одложија пописот заради

Read more

(Видео) НЕ ОТВОРАМ ВРАТА – теренска кампања на Левица во Скопје

НЕ ОТВОРАМ ВРАТА – теренска кампања на Левица во Скопје против фингираниот попис, кој се темели на насилно истуркан Закон

Read more

Зошто не отвoрам врата и одбивам да бидам попишана!

„Кога државата ќе дојде до работ на својата пропаст и постои само во привиден и ништожен облик, кога општествената врска

Read more

(Видео) Борислав Крмов: Левица почна анти-попис кампања со мотото „НЕ ОТВОРАМ ВРАТА“

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЛЕВИЦА ПО ПОВОД ПОЧНУВАЊЕ НА АНТИ-ПОПИС КАМПАЊА – „НЕ ОТВОРАМ ВРАТА“! Денес пратеникот на Левица, Борислав Крмов, одржа

Read more