Левица: Зошто институциите молчат за незаконското работење на автокампот Крани?

Реакција на Левица – Сектор Туризам. После вчерашната објава за незаконското работење без лиценца, без елементарни услови во автокампот Крани

Read more

Добитник на владини тендери од Струмица незаконски отпушти работници и ги остави без здравствено осигурување!

Уште еден случај на отпуштања поврзани со кризата од корона-вирусот, овој пат во фитнес индустријата. Се работи за новооформената фирма

Read more