(Видео) Зошто невладините организации молчат за нападот на новинар од членови на СДСМ?

Девијацијата „напад врз новинар“, во демократскиот свет се разбира како директен удар врз демократијата. Ваквите девијантни појави во нашето општество

Read more

Левица – Свети Николе: Во Свети Николе има повеќе организации на жени од гинеколози

Покрај партиските унии, невладини организации на жени во Свети Николе, кои секоја година црпат средства од општинскиот буџет, додека вистинскиот

Read more