ЈП Национални Шуми – Подружница Бабуна не одговори на барањето на Левица за пошумување

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Велес: „Локалниот огранок на Левица во Велес, пред еден месец поднесе

Read more