Со посредство на Русија смирен воениот конфликт помеѓу Ерменија и Азербејџан

Вчера вечерта избувнаа непријателства на границата меѓу Ерменија и Азербејџан, страните меѓусебно се обвинија за провокации. Ерменските власти во вторникот

Read more