Рускиот уметник со најдобар одговор кон европската русофобска политика на културно исклучување (видео)

Европската унија сугерираше санкции против „руските пропагандисти и политичари“, меѓу кои се наоѓаат имињата на неколку изведувачи, спортисти и уметници

Read more