Локациите на Американските носачи на авиони и нивните ударни групи

Мапа на локациите на Американските носачи на авиони и нивните ударни групи заклучно со 28.06.2022 Ударни групи со носачи за

Read more

Пакистан ја доби втората Фрегата од Кина

Вчера со свечена церемонија беше предадена кинеската фрегата Таимур која беше изградена во Худонг бродоградилиштето.Церемонијата се одржа во Шангај, и

Read more