Ленка: Случајот Монструм, надворешните влијанија и меѓуетничките односи

Пред повеќе од 8 години, односно точно на 12.04.2012, во четврток, во очи на еден од најголемите христијански празници, кај

Read more

Знамиња на голема Албанија и САД на протестот за „Монструм”

Ескалира насилството на протестите за случајот Монструм, организиран од страна на роднините на осудените. Екипата на МИА беше нападната на

Read more