Левица: MOK со барање од скоро 4 милиони денари финансиска помош од Општина Аеродром

Реакција на Левица – Сектор Спорт Македонскиот Олимписки Комитет (МОК) поднел дури три барања за финансиска помош на Јавниот оглас

Read more