Фирмата на поранешниот пратеник Етеми го откупила земјиштето за 7 евра квадрат во Центар

Државното земјиште во Центар кое вреди најмалку 2000 евра квадрат, Министерството за финансии го продало на компанија „ЗСФ-КОМ“ во сопственост

Read more

Проблемот со работниците од „Железници Транспорт“ не е решен, но затоа бројот на вработени административци постојано се зголемува

Владата во месец декември само за три министерства предводени од ДУИ распишани огласи за над 220 вработувања на административни работници,

Read more