Собранието ги изгласа штетните измени во Законот за социјална заштита за кои алармираше Левица

Реакција на Политичката партија Левица. Собранието ги усвои измените и дополнувањата на Законот за социјалната заштита, со кои се усложнуваат

Read more

Левица: Закон на штета на лицата со попреченост шверцува владата во скратена постапка

Реакција на Политичката партија Левица. Откако СДСМ е на власт, стана пракса за носење на закони или законски измени по

Read more

Непознатиот сторител ДУИ

Деновиве Министерството за труд и социјална политика, предводено од Мила Царовска, обелодени финансиски скандал во Фондот за пензиско и инвалидско

Read more