Османи: Согласно Преспанскиот договор Македонија нема да се грижи за своите малцинства

Според министерот за надворешни работи Бујар Османи Македонија не е должна да се грижи за националните малцинства. Оваа одлука е

Read more

Реакција од амбасадата на Руската Федерација заради изјавата на министерката Славјанка

Со изненадување се запознавме со изјавите дадени последниве денови од министерката за одбрана на РСМ г-ѓа Петровска во врска со

Read more