Г7 Земјите панично ќе испумпаат 700 милјарди долари како одговор на меѓународното влијание на Кина

Став на Круме Богески, советник во Општина Кавадарци од Левица. Како се одвива Самитот бр.48 на земјите од Г7 кој

Read more