Злоупотреба на парите од дијаспората собрани со намена за хуманитарна акција во Македонија?

Дали биле злоупотребени парите кои дијаспората во Англија ги собрала со намена за хуманитарна акција преку доделување на новогодишни пакетчиња

Read more

Апасиев поднесе кривични пријави против оние кои му се закануваа нему и на неговото семејство

„Денес, претседателот на Политичката партија Левица – проф. д-р Димитар Апасиев, заедно со неговиот адвокатски тим, во архивата на Основното

Read more