ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ гласаа против набавка на четири нови мерни станици за во Велес

На минатата седница на Советот во Општина Велес, мнозниството кое го сочинуваат партиите од ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ, гласаа за бришење

Read more