Сите деца имаат право на достоинствен живот

Соопштение на Трудовиот сектор на Левица по повод одржаниот протест за права на лицата со попреченост, од страна на коалицијата

Read more

Коалицијата „Менуваме” ќе протестира денес пред Влада за правата на лицата со попреченост

Денес, во 19 часот, коалицијата „Менуваме” започнува марш од пред Влада, па до Собранието на Македонија под мотото: „БИДИ ХЕРОЈ,

Read more