Инфлацијата во Македонија не може да се споредува и со земјите од Африка и Азија

Фејсбук статус на Мартин Димоски – советник во Општина Карпош од Политичката Партија Левица Кога сме далеку од земјите од

Read more

Левица ги спасува карпошани од бетонизацијата

Советникот од Левица во Општина Карпош, Мартин Димоски, преку социјалните мрежи во четвртокот информираше дека е прекината Втората седница на

Read more

Левица: Богоев продолжува со расфрлањето на општинските пари

Мартин Димоски, член на Централниот Комитет и Модератор на Локалниот Огранок – Левица Карпош, денес одржа прес конференција во врска

Read more