Левица: Историски најлоша година за лозаропроизводителите

Реакција од Локалните ограноци на Левица во Неготино и Кавадарци Наместо “историско највисоки цени” како што се фалеше Владата и

Read more

За трудот на лозарите никому не му е грижа

Поради турбулентните случувања на политичката сцена во Македонија, кои веќе подолго време го окупираат јавниот дискурс, многу прашања и проблеми

Read more